Ik zoek personeel

Home » Ik zoek personeel
Vanuit Hoogeveen en Heerenveen zijn wij u graag van dienst bij het invullen van uw vacatures. Daarnaast zijn wij partner van Jigler, waardoor wij beschikken over een groot netwerk van recruiters.

Naast het uitzenden en detacheren van gemotiveerde en productieve medewerkers in de logistiek, productie, food- en maakindustrie en de techniek, kunt u ook bij ons terecht voor de werving en selectie van medewerkers die u direct zelf in dienst neemt. Ook denken wij graag met u mee over op welke wijze wij u verder kunnen ontzorgen. Bijvoorbeeld door onze (semi) in-house services.

Waarom kiezen voor Productief Uitzendbureau als uw flexpartner:

  • Geen negen-tot-vijf, van maandag t/m vrijdag mentaliteit. Als u werkt werken wij ook!
  • Volwassen consultants met meerjarige ervaring in onze branche.
  • HR-advies omtrent flexibele arbeid en het compliant zijn aan wet- en regelgeving. Denk hier bijvoorbeeld aan zaken als het correct toepassen van de inlenersbeloning (waar je als inlener mede verantwoordelijk voor bent) en opvolgend werkgeverschap indien je medewerkers overneemt van een uitzendbureau.
  • We zijn onderscheidend in het aantrekken van nieuw talent door onze flexibiliteit. Niet alleen zijn wij online 24/7 goed bereikbaar maar ook ’s avonds en in het weekend zijn we telefonisch bereikbaar voor kandidaten die graag eerst (persoonlijke) informatie willen over onze werkwijze en openstaande vacatures voordat ze gaan solliciteren. Een intakegesprek kan op afspraak bij ons ook buiten kantooruren worden ingepland.
  • Bij verschillende vacatures bieden wij mogelijkheden voor het opleiden van medewerkers.

Partner

Als ondernemer wil je het beste voor jouw bedrijf. Zeker als het om personeel gaat. Je wilt er vanuit kunnen gaan dat alles goed voor ze geregeld is. Daarom werken wij samen met Jigler. Als Jigler partner verzorgen wij de werving en selectie van de beste kandidaten voor de leukste banen en gaan wij op zoek naar de ideale match. Dit doen wij onder andere door het vacatureplatform Jigler.nl.

Om u als klant kwaliteit te bieden, kiezen wij voor een partner die aan alle wettelijke en juridische eisen voldoet, inclusief alle vereiste certificaten. Jigler is als onderdeel van P-services HR Group zo’n partij. De NEN-certificering garandeert dat aan alle verplichtingen uit arbeid wordt voldaan. Dankzij certificeringen voor de NEN, Stichting Normering Arbeid, VCU en het ABU lidmaatschap zijn er regelmatig controles en weet je zeker dat alle regels rond het correct verlonen en het zorgdragen voor een veilige werkplek voor medewerkers worden nageleefd.