Ik zoek personeel

Home » Onze diensten
Naast het uitzenden en detacheren van gemotiveerde en productieve medewerkers in de logistiek, productie, food- en maakindustrie en de techniek, kunt u ook bij ons terecht voor de werving & selectie van medewerkers die u direct zelf in dienst neemt. Ook denken wij graag met u mee over op welke wijze wij u verder kunnen ontzorgen. Bijvoorbeeld door onze (semi) in-house services.

Uitzenden

  • Vaste personeelskosten worden variabel
  • Een langere beoordelingsperiode dan de proeftijd
  • Voor het opvangen van ziekte of bij pieken in de bedrijfsprocessen

Detacheren

  • U wilt zekerheid, maar toch ook flexibiliteit.
  • U wilt rust en continuïteit tijdens de uitvoering van uw projecten.

Werving & selectie

  • Door de krapte op de arbeidsmarkt is de werving & selectie van nieuwe medewerkers een tijdrovende klus. Wij nemen deze taak graag van u over, zodat u zich kunt gaan richten op uw core-business. U kunt een medewerker na de werving & selectieprocedure direct zelf in dienst nemen, of u kunt ervoor kiezen om een medewerker eerst nog een tijdje op uitzend- of detacheringsbasis in dienst te nemen. Zodoende heeft u een langere beoordelingsperiode dan de proeftijd.
  • In ons bestand hebben wij tevens kandidaten die niet op zijn naar uitzendwerk, tenzij er uitzicht is op een vast dienstverband. Het betreft hier meestal kandidaten met ruime ervaring in hun vakgebied, die hun waarde in de praktijk reeds hebben bewezen. Zoals u weet zijn ervaren medewerkers in de huidige markt moeilijk te vinden.

In-house services

Wij kunnen uw bedrijf een (semi) in-house service aanbieden, waarbij we de totale procedure vanaf de werving & selectie tot en met de opvang van de nieuwe medewerker op zijn of haar eerste werkdag verzorgen. Hier kunnen wij nog andere diensten aan toevoegen zoals bijvoorbeeld de personeelsplanning. Wij denken graag met u mee over de wijze waarop wij u verder zouden kunnen ontzorgen zodat u zich kunt richten op uw core business.

Dus bent u op zoek naar een tijdelijke of vaste medewerker op lbo, mbo of hbo niveau, neemt u dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om uw personele problemen op te lossen.