Regio Nieuwleusen

Beschik jij over leidinggevende capaciteiten, kun je goed organiseren en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging ? Lees dan verder!

In de regio Nieuwleusen zijn wij op zoek naar een Meewerkend teamleider logistiek.

Als Meewerkend teamleider werk je in het magazijn en houd je je o.a. bezig met het organiseren van de werkzaamheden die gedaan moeten worden, stuur je een team magazijnmedewerkers aan en ben je het eerste aanspreekpunt op de werkvloer. Daarnaast verwerk je gegevens over de in- en uitgaande goederen in een geautomatiseerd systeem (SAP) en help je mee bij het verzamelen en verzendklaar maken van producten die verzonden moeten worden. Dit doe je o.a. met behulp van een heftruck of een elektrische pallet truck (EPT).

Ben jij stressbestendig, kun je goed prioriteiten stellen en ben je op zoek naar een fulltime baan in de logistiek? Reageer dan snel! Voor meer informatie over deze vacature zijn wij dagelijks tot 21:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0528-745629 of 06-10237944.

Wat vragen wij van je?

  • Ervaring als Meewerkend teamleider in een magazijn is een pré, maar het is belangrijker dat je beschikt over leidinggevende capaciteiten en dat je goed kunt organiseren en prioriteiten kunt stellen.
  • Je hebt een MBO opleiding afgerond, en kunt goed overweg met computers. Kennis van SAP is een pré.
  • Je bent in het bezit van een heftruck certificaat of bent bereid om deze te behalen.
  • Je bent fulltime beschikbaar en hebt een flexibele instelling.

Wat hebben wij je te bieden?

  • Een afwisselende en uitdagende baan;
  • Een goed salaris passend bij de functie en ervaring;
  • Vakantietoeslag en reiskostenvergoeding.

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? We komen graag met je in contact.
Neem contact met ons op via 0528-745629 of reageer snel op deze vacature. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tot 21:00 uur.